Omgeving en uitgaanstips

Bed & Brood Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, in de gemeenschap Wijthmen. Deze rustige, groene wijk ligt op loopafstand van de Wijthmenerplas en midden tussen de wandel-, fiets- en ruiterroutes. Informatie over de routes ligt voor u klaar in het gastenverblijf.

Op loopafstand van onze Bed&Brood kunt u in een ongedwongen sfeer heerlijk ontbijten, lunchen of dineren bij café restaurant de Mol. http://www.demol.org/

Bij de Wijthmenerplas kunt u diverse watersporten beoefenen zoals vissen op de vissteiger, duiken bij een speciaal aangelegde duikersroute, surfen, zwemmen en zelfs wake boarden en waterskiën bij http://www.lakesidezwolle.nl/ . Ook is er een apart gedeelte voor naaktrecreatie.

De golfbaan welke grenst aan dezelfde Wijthmenerplas kan uiteraard ook bezocht worden. http://www.golfclubzwolle.nl/

Op nog geen 5 minuten rijden ligt Sauna Swoll waar u een heerlijk dagje kunt ontspannen.

Het historische centrum van Zwolle ligt op zo’n 10 minuten rijden of 15 minuten fietsen. Het mooie nieuwe Isala ziekenhuis ligt slechts op 5 minuten met de auto en binnen 10 minuten zit u op de snelweg of het station. Ook de nieuwe Ikea is zeer makkelijk te bereiken. Met de bus is Wijthmen ook prima te bereiken en in overleg is vervoer van en naar het station mogelijk.

Wij hebben vast wat handige links voor u geplaats zodat u kunt zien wat er allemaal in de buurt te zien en beleven is.